Adnan (Customer Service Medewerker)

Adnan is in 2014 naar Nederland gekomen en kon direct aan de slag bij zijn vorige werkgever in de loods. Na enkele weken sprong hij de lader op naar Loods Voorman. Zijn talent werd al snel de reden dat hij door bleef groeien. In zijn eerste kantoorfunctie was hij verantwoordelijk voor de export luchtvracht. Na een aantal maanden is hij als Senior op de Import Perishables afdeling begonnen waar hij als nevenfunctie declarant werkzaamheden uitvoerden. Na 5,5 jaar zag hij het niet meer zitten bij zijn vorige werkgever en maakt hij de overstap naar zijn huidige werkgever. Hier voert hij dezelfde werkzaamheden uit. Echter wordt er niet in hem geïnvesteerd of wordt er gehoor gegeven aan zijn wens om kantoortijden te werken. Samen met Extra Talent is Adnan op zoek naar een werkgever die Adnan zijn talent wilt omarmen. Het liefst blijft hij in een gecombineerde rol bij een logistiek dienstverlener.

Adnan wordt beschreven als betrouwbaar en getalenteerd in het oplossen van problemen. Hij is flexibel om waar nodig bij te springen. Hij zou graag meer willen leren en heeft de ambitie om de declaranten opleiding te gaan volgen.

Adnan is fulltime beschikbaar, rekeninghouden met zijn maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van €3.600,- euro bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het klantencontact over de status van zendingen en bij eventuele ontstaande problematiek;
  • Inklaren van douane documentatie, het opstellen van T1 documentatie en opmaken van de Export documenten;
  • Het inschakelen van transporteurs;
  • Verantwoordelijk voor de import luchtvracht zendingen van Perishables (GFT en bloemen).

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

30

Woonplaats

Nieuw-Vennep

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Pools, Engels, Nederland en Servisch

Computervaardigheden

Microsoft Office