Jordan (Declarant)

Jordan heeft een bijzondere carrière achter de rug. Dit begon met zijn logistieke opleiding op hbo-niveau die hij deels in Indonesië en Nederland heeft gevolgd. Al snel maakte hij na het behalen van zijn opleiding de overstap van de sales naar harde cijfers als accountant. Dit was een goede basis om als declarant in te stromen na diverse cursussen. Met ervaring bij drie verschillende organisaties weet hij het gehele douane proces voor een vestiging te runnen. Bij problemen vertrouwd hij op zijn kennis en kunde om deze snel en zorgvuldig op te lossen. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor de gehele douane afhandeling van de vestiging. Na gebroken afspraken bij zijn werkgever staat Jordan klaar voor een nieuwe uitdaging. Samen met Extra Talent is Jordan op zoek naar een Logistiek Dienstverlener waar hij als Teamleider- of Operationeel Declarant zijn expertise kan uitbreiden.

Jordan is taalkundig onderlegd, dit blijkt uit zijn ruime kennis van maar liefst 7 verschillende talen. Verder rijdt hij dagelijks op de motor naar kantoor, dit zelfs voor een spoedzending op zijn vrije dag. Hij is leergierig en volgt regelmatig diverse opleidingen en cursussen in zijn vrije tijd.

Jordan is fulltime beschikbaar, rekening houdend met zijn maand opzegtermijn, en heeft een salarisindicatie van €4.100,- euro bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de opmaak en afhankelijk van de douaneformaliteiten voor de gehele vestiging;
  • Opstellen en controleren van douanedocumentatie;
  • Contact onderhouden met de douane;
  • Verantwoordelijk voor binnenkomende zeevracht contaners.

Functie

Declarant

Leeftijd

39

Woonplaats

Zaanstreek

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Kennis van: Duits, Frans, Spaans, Bahasa Indonesisch en Chinees.

Computervaardigheden

Microsoft Office, Lotus Notes, BluJay, Gateway, Sprinter, Scope en Portbase