Pieter (Meewerkend Voorman)

Pieter is een jongeman met zijn diploma tot Logistiek Teamleider op zak. Pieter heeft stage gelopen bij zijn huidige werkgever, waar hij vervolgens ook een contract aangeboden heeft gekregen. Hier is hij werkzaam als Medewerker Inbound. Daarnaast heeft hij binnen deze baan ook als vervangend Teamleider mogen werken. Helaas zijn er op dit moment geen mogelijkheden om door te groeien tot Meewerkend Voorman of Teamleider waardoor hij latent zoekend is naar een nieuwe uitdaging.

Pieter is een vriendelijke, rustige jongeman. In zijn werkzaamheden is hij erg geduldig wanneer hij wat uit moet leggen. Van collega’s krijgt hij te horen dat wanneer hij iets uitlegt, dat het altijd meteen duidelijk is. In zijn communicatie is hij dan ook duidelijk en zegt hij wat er gezegd moet worden. Pieter is collegiaal en zal zijn collega’s altijd vooruit helpen wanneer dat nodig is.

Pieter heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand op basis van 40 uur per week exclusief ploegentoeslagen.

Werkzaamheden

Medewerker inbound: 
  • Ontvangen en registreren van goederen;
  • Uitvoeren van kwaliteitscontroles;
  • Verpakken van goederen;
  • Oplossen van problemen. 
Medewerker outbound: 
  • Picken en packen van goederen;
  • Expeditie. 

Functie

Meewerkend Voorman

Leeftijd

25

Woonplaats

Regio Eindhoven

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Duits uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Unit5, Jeeves en MS Office.