Sebastiaan (Logistiek Administratief Medewerker)

In 2002 is Sebastiaan begonnen als Logistiek Medewerker. Vervolgens heeft hij de functie van Stock Controle Office vervult bij internationaal logistiek dienstverlener. Hier was hij verantwoordelijk voor de dagelijkse voorraadtellingen en het aanpassen van werkinstructies. Het werken aan procedures beviel hem zo goed, dat hij de stap heeft gemaakt naar Customer Service Medewerker. In deze functie was hij verantwoordelijk voor bewaken van het gehele orderproces. Hij behandelde binnenkomende telefoon en e- mail en informeerde klanten over zendingen. Sebastiaan vindt het belangrijk dat hij een bedrijf goed leert kennen en goed wordt ingewerkt voordat hij aan de slag gaat. Daarom is hij op zoek naar een functie als Administratief Medewerker met doorgroeimogelijkheden tot Customer Service Medewerker.

Sebastiaan is een rustige serieuze medewerker. Hij gaat voor kwaliteit werk leveren en neemt zijn werk erg serieus. Hij is iemand waar je op kan bouwen, hij staat voor een ander klaar en is erg behulpzaam. Sebastiaan houdt er van om structuur in zijn werk te hebben en controle te hebben over hetgeen wat hij doet. Hij wilt gaan voor verbetering en neemt hierin een proactieve houding aan. Hij vindt het leuk om mee te denken over processen en voorstellen aan te dragen.

Sebastiaan heeft een salarisindicatie van € 2.700,- per maand en is 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft 1 maand opzegtermijn.

Werkzaamheden

HEDEN
Chauffeur
  • Bezorgen van orders bij klanten
  • Pakketen in systeem melden als afgeleverd 
  • Wanneer nodig klant laten tekenen voor ontvangst
Magazijn / balie werkzaamheden
  • Wanneer de gereden route klaar is, kan het voorkomen dat er geholpen moet worden in het magazijn of aan de bali
  • Klant orders aannemen aan de balie en administratief verwerken
  • Klant orders verzamelen in het magazijn

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

45

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

Word, Excel, Access, PowerPoint