Clarence (Expediteur)

Clarence is sinds 2006 al werkzaam in de logistiek en wat vindt hij dit fantastisch! Zo is hij in zijn eerste jaren van zijn logistieke carrière begonnen op de import en later op de export middels lucht- en zeevracht. Inmiddels is hij een echte allrounder. Uit het klantcontact en verantwoordelijk zijn van a tot z voor een key account haalt hij veel energie. Op deze manier heeft hij afwisseling in zijn werkzaamheden. Het opbouwen van klantrelaties vindt hij daarin heel belangrijk. Helaas is bij zijn huidige organisatie zijn ontwikkeling gestagneerd, waardoor hij momenteel open staat voor een nieuwe uitdaging. Hij zoek uiteraard een functie wat het beste bij hem past. Vandaar dat hij samen met Extra Talent op zoek is naar een functie als Allround Expediteur.

Clarence is een rustige man die doordachte keuzes maakt. Met zijn helicopterview overziet hij de gehele situatie en schakelt dan welke oplossing het beste is voor desbetreffende situatie. Hij houdt er van om actief mee te denken en zijn collega’s te motiveren. Verder is hij leergierig en blijft zichzelf uitdagen in logistieke functies. Vandaar dat hij niet stil is blijven zitten, maar elke nieuwe kans heeft aangegrepen en zal dit altijd blijven doen. Kortom, Clarence is een gemotiveerd en deskundige medewerker die uitgedaagd wilt worden.

Clarence heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van €2.550,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het leiding geven aan in eerste instantie aan 3 medewerkers, maar wegens inkrimping werkt Clarence nu alleen op de Export afdeling;
  • Het inboeken en inklaren van zendingen en documentatie verzorgen, zoals Exa, T1, AWB, House AWB, etc.;
  • Plannen van wegtransport middels externe partijen (korte termijn planning)
  • Verantwoordelijk voor de facturatie en opstellen van offertes. 

Functie

Expediteur

Leeftijd

36

Woonplaats

Amstelveen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Cargo Office en MS Office; Excel, Word en Outlook