Kaitlin (Logistiek Administratief Medewerker)

Kaitlin heeft ruim 5 jaar werkervaring als Administratief Medewerkster.  Doordat zij momenteel eentonig werk doet, is zij erachter gekomen dat zij een variërende baan wilt. Zij ontwikkelt  zichzelf graag en volgt naast haar baan de cursus Financial Assistant. Door haar werkervaring heeft Kaitlin dagelijks contact gehad met klanten, zowel telefonisch, mail- of fysiek contact. Daarnaast heeft zij basis kennis van Logistiek. Zij maakt routes voor chauffeurs en onderhoudt contact met klanten en bedrijven. Haar partner werkt zelf ook in de Logistiek, waardoor de logistieke termen niet geheel onbekend zijn voor Kaitlin. Kaitlin wilt graag logistieke kennis op doen en dat is daarom ook de reden dat zij samen met Extra Talent op zoek is naar een uitdagende baan in de Logistiek.

Kaitlin is overgekomen als een vriendelijke, sociale jongedame. Daarnaast houdt zij van gezelligheid en vindt zij het fijn om in een fijne werksfeer te werken. Kaitlin houdt van aanpakken en in hectische situaties weet zij de juiste oplossingen te vinden. Dit heeft zij geleerd tijdens haar werkervaring als adviseur bij de bank. Ene moment ben je bezig met het verwerken van een testament, dan krijg je spoedaanvragen binnen voor verzekeringen of er komt een klant naar kantoor om zijn/haar bankzaken te bespreken.

Kaitlin is per juni beschikbaar voor 32 uur per week. En heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Legitimatiebewijs controleren van klanten;
  • Het verwerken van legitimatiebewijzen in systeem van Argenta. 

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

31

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft MS