Lenka (Administratief Medewerker)

Lenka heeft de opleiding Logistiek Medewerker behaald en is nu met een vervolgstudie bezig als MHBO Logistiek Management. Zij is 1,5 jaar werkzaam in de logistiek en is erachter gekomen dat hier echt haar passie ligt. Zij heeft gewerkt bij een transportbedrijf als Logistiek Administratief Medewerker. Zij controleerde CMR’s, was aanspreekpunt voor chauffeurs en controleerde de inbound en outbound in het systeem. Ook verwerkte zij de administratie in hun systeem. Denk aan de aankomst- en vertrektijden van chauffeurs, inbound en outbound orders. Zij werkte voornamelijk met Excel. Op het moment werkt zij als Magazijnmedewerker en wilt graag weer soortgelijke functie hebben als Logistiek Administratief Medewerker. Op dit moment werkt zij in ploegendiensten en is erachter gekomen dat dit niet bij haar past. Lenka vindt het niet erg om vroeg te beginnen of over te werken, zolang het geen wisselende diensten zijn. Dit is ook de reden dat zij samen met Extra Talent op zoek is naar een nieuwe uitdagende baan in de Logistiek.

Lenka is op mij overgekomen als een hardwerkende dame. Zij haalt haar energie uit een drukke werkdag.  Ze houdt van aanpakken en als er een probleem ontstaat dan denkt zij aan een oplossing. Dit kan zijn dat een chauffeur te laat is en brengt ze haar baas op de hoogte om contact op te nemen met bedrijf. Of een CMR die niet correct is en schakelt zij ook gelijk hulp in. Daarnaast houdt zij van gezelligheid en vindt zij het fijn om in een fijne werksfeer te werken. Lenka is ook zeer leergierig. Zes jaar geleden is Lenka geëmigreerd naar Nederland. Ze is toen gelijk begonnen aan de Nederlandse taal cursussen. Ze spreekt Nederlands nu goed en beheerst B2. Na deze cursussen is zij niet gestopt en is zij gelijk begonnen aan de opleiding Logistiek Medewerker en is nu zelfs bezig met MHBO Logistiek Management.

Lenka is per direct beschikbaar voor 40 uur per week. En heeft een salarisindicatie van € 1.900,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Inpakken van orders;
  • Orders scannen en registreren in het WarehouseMontaSysteem. 

Functie

Administratief Medewerker

Leeftijd

47

Woonplaats

Breda

Salaris

€1.500 tot €2.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en in geschrift. Russisch uitstekend in woord en geschrift. Engels en Oekraïens voldoende in woord en geschrift. Duits matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office