Harold (Assistent Supervisor)

De essentie van leiderschap is om meer leiders voort te brengen, niet meer volgers. Met 10 jaar leidinggevende ervaring binnen het warehouse is Harold een rots in de branding. Hij is begonnen in de functie van allrounder en heeft zichzelf door ontwikkeld tot een volwaardig manager. Binnen deze rol was hij verantwoordelijk voor de verbetering van logistieke processen, het behalen van de gestelde targets, het inwerken en functioneren van het personeel en de administratieve afhandeling Harold zijn verantwoordelijkheid. Per dag had Harold leiding over 35 collega’s. Omdat zijn eigen onderneming enorm goed liep heeft hij destijds de keuze gemaakt om zich hier volledig op te focussen. Dit was niet zoals hij het voor ogen had en de klantenservice viel hem hierin tegen. Hij merkte dat hij zijn energie hier niet uithaalde en heeft de keuze gemaakt om zijn bedrijf stop te zetten. In het half jaar tussen zijn eigen bedrijf en zijn huidige werkgever heeft hij de tijd genomen om na te denken wat hij wilt en heeft hij zich verdiept in het beleggen. De dynamische omgeving van de logistiek bleef hem aanspreken. Hij is aan de slag gegaan als assistent-teammanager bij zijn huidige werkgever. Eenmaal aan het werk viel het enorm tegen, de functie is voor Harold te beknopt en het voelt door gemis aan uitdaging als een stap terug. Samen met Extra Talent is Harold op zoek naar een leidinggevende of coördinerende functie.

Harold wordt omschreven als een ervaren leider met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Door zijn ervaring is hij in staat om doelen te behalen, medewerkers te motiveren en klanten binding te creëren. Het liefst werkt hij doordeweeks binnen kantoortijden.

Harold is fulltime beschikbaar en heeft één maand opzeg termijn. Met een salaris indicatie van € 3.250,- bruto per maand. .

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijke voor de dagelijkse processen;
  • Maken van een dagelijkse, wekelijkse en periodieke planning;
  • Verantwoordelijk voor het behalen van de dag en week targets;
  • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden.

Functie

Assistent Supervisor

Leeftijd

35

Woonplaats

Almere

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

Microsoft office