Alexander (Warehouse Teamleider)

Alexander is een jongeman met inmiddels bijna vier jaar ervaring in een leidinggevende rol. Dat is begonnen bij zijn vorige werkgever waarin hij een team aanstuurde dat deur aan deur sales deed. Zijn commerciële skills heeft hij daar ook laten zien. Vervolgens is hij bij zijn huidige werkgever aan de slag gegaan. Een jonge organisatie, waar hij orderpickers en reachtruckers aanstuurt. Dit loopt uiteen van zo’n 5 tot 15 medewerkers. Gedurende de sollicitatieprocedures zijn hem andere dingen verteld dan wat er nu in werkelijkheid gebeurd. Dat is dan ook de reden dat Alexander verder aan het kijken is naar een organisatie waarin hij zichzelf verder kan ontwikkelen. Hij kijkt uit naar een functie als Teamleider.

Alexander is een vriendelijke, commerciële jongeman. Hij is erg leergierig en gedreven in de werkzaamheden die hij doet. Hij vindt het belangrijk om de sfeer binnen het team dat hij aanstuurt goed te houden. Dat doet hij door zijn empathisch vermogen in te zetten en maakt dan ook graag een praatje met jong en oud. Daarbij weet hij wanneer er weer gewerkt moet worden en zal daarin dan ook doorpakken.

Alexander heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Coördineren en managen van de inventory;
  • Aansturen van 5 tot 15 medewerkers per dag, bestaande uit het order team en reachtruckers;
  • Inleren van nieuwe mensen;
  • Bijspringen in operationele werkzaamheden waar nodig. 

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

26

Woonplaats

Regio Venlo

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Outlook).