Siroun (Logistiek Administratief Medewerker)

SIroun is een man met al zeven jaar ervaring als Administratief Medewerker. Deze functie sluit erg goed aan bij zijn afgeronde mbo-opleiding Zakelijke Dienstverlening. Bij zijn vorige werkgever was hij verantwoordelijk voor het invoeren van orders in het systeem, verzorgde hij de facturatie en hield hij de urenadministratie bij. Bij zijn huidige werkgever heeft hij de functie Administratief Medewerker / Wagenparkbeheerder. Hier regelt Siroun alles wat er komt kijken bij een leaseauto. Zo is hij het eerste aanspreekpunt voor binnenkomende schades en zorgt hij voor een correcte administratie. Verder houdt hij dagelijks contact met klanten met betrekking tot vragen en controleert hij of de leasecontract goed opgesteld zijn. Tijdens deze functie is Siroun tot de ontdekking gekomen dat hij administratieve werkzaamheden, zoals bij zijn vorige werkgever, mist in zijn huidige functie. Om deze reden is Siroun samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende administratieve functie in de Logistiek.

SIroun is op mij overgekomen als een positieve jongeman. Hij vind samenwerken erg belangrijk en staat voor iedereen klaar. Collega’s mogen dus ook altijd bij hem aankloppen. Als ze vragen hebben, dan neemt hij de tijd om ze iets uit te leggen. Hij wilt elke afdeling binnen een bedrijf ondersteunen waar nodig is en is bereid om zich hier in verder te ontwikkelen waar nodig is. Tevens communiceert Siroun aangenaam en is hij een fijne gesprekspartner.

Siroun heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Contact onderhouden met bedrijven;
  • Inkoopfacturen verwerken in het systeem;
  • Debiteurenbeheer;
  • Leasecontracten controleren.

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

31

Woonplaats

Roosendaal

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Armeens vloeiend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, King, Account vieuw, Exact Online, Exact Globe