Fons (Transportplanner)

Fons is een ervaren Planner met inmiddels ruim 20 jaar ervaring als Productie- en Transportplanner. Gericht op productie is Fons veelal bezig geweest met het plannen van de productie, de af- en aanvoer van grondstoffen en het beheren van de voorraad van grondstoffen. Vervolgens is Fons aan de slag gegaan als Transportplanner. Daarin plande hij dagelijks tot wel 70 wagens en stuurde de chauffeurs daarbij ook aan samen met een andere collega. Bij zijn laatste werkgever heeft Fons de transportplanning voor zo’n zeven walking floors van en naar Frankrijk verzorgd. Door bezuinigingen is zijn functie helaas komen te vervallen, waardoor hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Om de tijd te overbruggen, is Fons sinds 1 maart de wagen op geklommen. Ondertussen kijkt hij uit naar een nieuwe uitdaging als Productie- of Transportplanner.

Fons is een flexibele man. Hij weet hoe het reilt en zeilt binnen de transportwereld en heeft daardoor dan ook absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit. Fons gaat pas met een gerust hart naar huis wanneer hij alles heeft geregeld. Niet alleen voor de klanten, maar ook voor zijn chauffeurs. De band die hij met chauffeurs opbouwt bestaat volgens Fons ook uit geven en nemen. Wat je je chauffeurs geeft, krijg je ook terug. Fons gaat serieus te werk maar wanneer hij alles onder controle heeft, is er ook altijd tijd voor een grap. Met Fons haalt u veel ervaring, kennis en flexibiliteit in huis.

Fons is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Plannen van 5 eigen walking floors en 2 of 3 charters van en naar Frankrijk;
  • Inhuren van charters;
  • Plannen van de aan- en afvoer van grondstoffen voor de fabrieken;
  • In- en verkoop van grondstoffen voor het binnenland;
  • Aanvragen van export vervoersbewijzen. 

Functie

Transportplanner

Leeftijd

58

Woonplaats

Regio Venray

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend en woord en geschrift. Engels en Duits goed in woord en geschrift. Frans matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

TMS, SAP, MiMIS, Metacom, Renaissance en MS Office.