Joëlle (Logistiek Administratief Medewerker)

Joëlle is een jongedame met inmiddels een jaar ervaring in een administratieve ervaring bij een logistiek dienstverlener. Joëlle heeft in haar rol ervaring op gedaan met verschillende vervoers-, export- en douanedocumenten. Daarnaast heeft ze een deel klantenservice op zich genomen, wat veelal per mail in het Engels plaatsvond. Ook heeft Joëlle ervaring met het inschakelen van externe vervoerders om shipments door te zetten. Dit was veelal door de lucht, maar ook over de weg. Joëlle is bij haar vorige werkgever aan haar lot over gelaten, wat ze meermaals heeft aangegeven. Helaas is daar niets mee gedaan, waardoor ze bij haar huidige werkgever aan de slag is gegaan als Logistiek Administratief Medewerker. De functie ziet er inmiddels operationeler uit dan destijds is afgesproken, waardoor Joëlle nu op zoek is naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Administratief Medewerker.

Joëlle is een vriendelijke jongedame. Als persoon is ze erg toegankelijk, wat ertoe leidt dat collega’s snel met vragen naar haar toe komen. Ze neemt dan de tijd voor haar collega’s om ze vooruit te helpen. Joëlle is goed in het bewaren van de rust op de afdeling, haar motto is dan ook dat uiteindelijk alles goed komt! Ze gaat georganiseerd te werk, waardoor ze overzicht kan bewaren. Daarnaast kan Joëlle snel schakelen, wat ze in haar functie bij haar vorige werkgever goed heeft kunnen laten zien.

Joëlle is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Ontvangen van chauffeurs;
  • In- en uitboeken van trucks;
  • Operationele werkzaamheden op de vloer, waaronder openen van de trucks.

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

22

Woonplaats

Sittard

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, ERP, GTS en MS Office.