Usman (Customer Service Medewerker)

Met een afgeronde opleiding tot Aviation Operation Officer en bijna 4 jaar werkervaring heeft Usman zich ontwikkeld tot Dangerous Goods Coördinator. In deze rol is hij het verantwoordelijk voor alle IATA, IMDG, en ADR gerelateerde zaken en coördineert hij alle inspecties en verpakkingen vanuit een adviserende rol. Daarbij heeft hij een uitgebreide kennis van ongeveer alle soorten goederen (van hazardous tot non-hazardous) en onder welke voorwaarden deze per luchtvracht, zeevracht of wegtransport vervoerd mogen worden. Ook heeft hij ervaring met alle documentatie die bij dit transport komt kijken. Usman heeft het gevoel dat hij het plafond bij zijn huidige werkgever heeft bereikt en met die reden is hij op zoek naar een andere uitdaging. Het liefst in de rol van Logistiek Planner, Operator of Customer Service Coördinator bij voorkeur bij een bedrijf dat met gevaarlijke stoffen werkt.  

Usman is een vriendelijke, hardwerkende man die snel dingen oppakt. Dit blijkt vooral uit het gemak waarmee hij zijn certificaten voor gevaarlijke goederen heeft behaalt en onderhoudt (IATA Cat. 6, IATA Radioactief, IMDG/IMO, ADR). Usman blinkt uit in klantcontact en een goede customer journey is waar hij veel werkplezier uit haalt. Hij wil zich graag nog verder ontwikkelen op dit gebied, het liefst in een functie waarin hij zijn expertise in Dangerous Goods kan onderhouden.

Usman heeft 1 maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Zijn salarisindicatie is € 2.700,- per maand. 

Werkzaamheden

  • Alle administratieve handelingen rondom de verzending van gevaarlijke goederen en stoffen, zoals het regelen en aanvragen van de juiste documentatie;
  • Het coördineren van de verpakking en inspectie voor vertrek van zendingen; 
  • Het adviseren van klanten met betrekking tot opslag, verzending en verpakking van gevaarlijke stoffen en goederen; 
  • Verantwoordelijk voor de facturatie door middel van aanmaken van dossiers en de administratieve verwerking van de kosten, rekening houdende met verschillende btw-tarieven;
  • Bij klanten op locatie komen voor advisering, inspectie het het coördineren van verpakken;
  • Het onderhouden van contact met de loods medewerkers en klanten met betrekking tot de status van binnenkomende en uitgaande goederen. 

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

25

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands: Uitstekend; Engels: goed; Spaans: Voldoende

Computervaardigheden

Uitgebreide kennis van MS Office: Excel, Word, Outlook, Powerpoint; Diverse interne ERP-systemen.