Marjo (Customer Service Medewerker)

Marjo heeft in haar carrière veel administratieve ervaring opgedaan. In 1998 is zij bij een bank begonnen als cliënt adviseur, waar zij verantwoordelijk was voor verkoop en adviesgesprekken en de daarbij behorende administratie. Vervolgens is ze doorgegroeid tot Intern accountmanager Private Banking. In deze functie beheerde zij haar klanten portefeuille, stelde ze offertes en opdrachten op en verzorgde ze de administratieve taken. Marjo heeft in haar huidige baan weinig ontwikkelingsmogelijkheden en heeft daardoor weinig uitdaging. Ze is op zoek naar een functie als Binnendienst Medewerker.

Marjo is een harde werker, maar kent wel tijd voor een lolletje. Hierdoor is ze ook de vrolijke noot op de afdeling! Ze kent een hoog verantwoordelijkheidsgevoel want ze staat ervoor om kwaliteit te leveren. Wanneer er tegenslagen zijn, zet ze toch altijd door om een goed resultaat te behalen. Marjo is stressbestending, in dynamische situaties houdt ze perfect het overzicht en kan ze snel schakelen.

Marjo heeft een salarisindicatie van € 3.100,- per maand, gebaseerd op 40 uur per week. Ze is 32 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van één maand.

Werkzaamheden

  • Aanvang binnen binnenkomende telefoon
  • Klantvragen beantwoorden overige diverse onderwerpen (o.a verzekeringen afsluiten, verzekeringen beëindigen, inlogproblemen) 
  • Verwerken van binnenkomende mails
  • Inwerken van nieuwe collega's
  • Eerste aanspreekpunt voor collega's 

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

51

Woonplaats

Omgeving Nijmegen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

Word, Excel, Access, PowerPoint