André (Expediteur)

Een start van zijn loopbaan richting de sales wist André al vroeg zijn woordje te staan. Na het succesvol afronden van zijn opleiding kon hij de passie in het vak niet vinden. Puur per toeval heeft hij kennis gemaakt met de logistiek, waar hij nooit meer weg is gegaan. Met een carrière opgebouwd binnen de luchtvracht zijn André zijn skills uitgebreid naar alle mobiliteiten binnen het transport. Nu dat er binnen zijn huidige werkgever verschuivingen zijn, is hij klaar voor de volgende stap. Klaar om zijn kennis te delen met een nieuwe werkgever is André samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe rol rondom Purmerend. André staat open voor meerder functies, maar denkt zelf aan Freight Forwarder of Transport/Logistiek Coördinator.

André gaat nauwkeurig te werk waar hij niet bang is om “out of the box” te denken. Hij heeft passie voor zijn vak en werk, dit is terug te zien in zijn enthousiasme. Het liefst gaat hij georganiseerd te werk of hij probeert processen door te ontwikkelen. Verder is hij van mening dat je nooit kan stoppen met leren.

André is fulltime beschikbaar, rekeninghouden met zijn maand opzegtermijn, en heeft een salarisindicatie van €3.700,- euro bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de gehele import en export proces van zowel de lucht-, weg- als zeevracht;
  • Fysiek controleren van vrachten en documentatie in de loods;
  • Contact onderhouden met klanten, vervoerders en onderaannemers;
  • Vraagbaken voor collega's over ingewikkelde zendingen en of problemen; 
  • Transportdocumentatie opmaken en douane documentatie voorbereiden. 

Functie

Expediteur

Leeftijd

33

Woonplaats

Purmerend

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

Microsoft Office.