Mark (Transportplanner)

Mark heeft in 2021 de mbo4 opleiding Logistiek Supervisor afgerond. Hij heeft er bewust voor gekozen een logistieke opleiding te gaan volgen, nadat hij er door een bijbaan achter kwam dat zijn passie in de logistiek ligt. Momenteel is Mark werkzaam als Transportplanner bij een Logistiek Dienstverlener. Hier is hij verantwoordelijk voor 15 charters. Hij plant de routes en maakt douane documenten in orde. Verder is hij het eerste aanspreekpunt voor klanten en chauffeurs. Mark wil graag de volgende stap maken in zijn logistieke carrière en is daarom op zoek naar een uitdagende functie als Transportplanner.

Mark is een vrolijke jongen die energie krijgt van de hectiek in de logistieke wereld. Hij kan snel schakelen tussen handelingen en gaat probleemoplossend te werk. Zo moet hij ad hoc een nieuw afleveradres vinden als er problemen zijn met de route of afleverlocatie. Mark is degene die ervoor zorgt dat nieuwe mensen zich snel op hun gemak voelen. Hij vindt het belangrijk dat de sfeer goed is op de werkvloer en hij is gedreven in zijn werk. Hij wil graag de mogelijkheid om zich binnen zijn rol te blijven ontwikkelen.

Mark heeft een salarisindicatie van € 2.400,- per maand op basis van 40 uur. Hij is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van één maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor 15 charters;
  • Routes plannen in o.a. Nederland, Duitsland, Oostenrijk;
  • Douane documenten klaarmaken voor de chauffeurs;
  • Eerste contactpersoon voor klant en chauffeurs.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

21

Woonplaats

Achterhoek

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits is beginnend.

Computervaardigheden

Microsoft Office, I - Plan