Naomi (MBO Starter Logistiek)

Naomi heeft binnenkort haar mbo4-opleiding ‘Manager Havenlogistiek’ afgerond. Momenteel is zij bezig met haar stage bij een internationale logistieke dienstverlener in Valencia. Hier is zij dagelijks bezig met de verzorging van importzendingen op het gebied van automotive van één key-account. Ook is zij verzorgt zij de importzendingen voor de kantoren van deze organisatie in Roemenië, Duitsland en Zuid-Afrika. Daarnaast ondersteund zij haar collega op de inside sales afdeling. Naomi is op zoek naar een uitdagende startersfunctie met veel afwisseling in de werkzaamheden en op termijn de mogelijkheid heeft om door te groeien. Een functie als Waterklerk, Inside Sales Medewerker of Expediteur spreekt haar erg aan.

Naomi is op mij overgekomen als een sociale, gedreven jongedame. Zij is iemand die graag het onderste uit de kan haalt en recht op haar doel af gaat. Omdat ze leergierig is, zoekt ze een functie waarbij ze alle facetten van het gehele logistieke proces leert kennen. Vanwege haar sociale houding vindt zij het fijn om deel uit te maken van een team waar ruimte is voor een geintje op zijn tijd. Zodat zij naast zelfstandig werken ook in groepsverband aan de slag kan gaan.

Naomi is vanaf oktober fulltime beschikbaar en haar salarisindicatie is € 2.600,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het verzorgen van de importzendingen voor verschillende locaties van DSV in Valencia, maar ook voor de locaties in Roemenië, Duitsland en Zuid-Afrika.
  • Aanmaken van boekingen in CargoWise;
  • Controleren van douanedocumenten zoals T1 en G5 documenten;
  • Opvragen van benodigde documenten bij klanten;
  • Contact onderhouden met de rederij met betrekking tot ETA en ETD;
  • Klanten op de hoogte stellen van eventuele afwijkingen in de aankomsttijden;
  • Dagelijks ondersteunen en meekijken van de inside sales afdeling.

Functie

MBO Starter Logistiek

Leeftijd

21

Woonplaats

Hellevoetsluis

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

CargoWise, Portbase, Blujay, CMNS, E-clips en MS Office: Word, Excel en PowerPoint.