Niels (Transportplanner)

Niels is in eerste instantie begonnen als chauffeur, maar door een geluk bij een ongeluk, is hij aan de slag gegaan als Planner bij een koeriersdienst wat zeer positief heeft uitgepakt. Hij was verantwoordelijk voor de planning waarin hij transporters en sprinters plande. Hij stuurde circa 40 tot 50 chauffeurs aan. Tevens was hij het aanspreekpunt voor directe klanten en deed hij een stukje customer service. Doordat het bedrijf werd overgenomen, is hij uitgekocht. Hij is erg jong in het werkveld terecht gekomen en is daarom bij verschillende bedrijven gaan proeven om te kijken waar zijn passie ligt. Toch heeft hij altijd passie gevoeld voor het plannersvak en is daarom via een uitzendbureau weer begonnen als Transportplanner. Niels zet de transportopdrachten weg bij de charters en onderhoudt het contact met de charters. Verder monitort hij de huidige zendingen en speelt hij in op ad-hoc-wijzigingen. Samen met drie andere planners is hij verantwoordelijk voor de planning circa 1000 wagens. Doordat de huidige werkgever zijn beloftes niet nakomt, is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij zich verder kan ontwikkelen in de logistiek. 

Niels is een vriendelijke en sympathieke jongeman met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In zijn werk blijft hij graag betrokken tijdens het gehele logistieke proces. Daarnaast Niels is een leergierige jongeman die makkelijk in de praktijk leert en is oplossingsgericht ingesteld. Niels is direct en duidelijk in zijn communicatie en houdt van wat humor op zijn tijd. Ook kan hij goed het overzicht bewaren, prioriteiten stellen, snel schakelen en in drukke situaties weet hij het hoofd koel te houden. Hij is zeer loyaal en staat voor iedereen klaar.
 

Niels is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand, op basis van 40 uur per week.
 

Werkzaamheden

  • Plannen pakkettransport;
  • Contact onderhouden met charters en chauffeurs;
  • Werkroosters maken;
  • Administratieve taken;
  • Plannen bakwagens, sprinters en transporters.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

24

Woonplaats

Sittard

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Microft Office