Asami Yin (Warehouse Coordinator)

Asami is een dame met meerdere ervaringen binnen zowel Logistiek, Supply Chain als Customer Service omgevingen. Binnen haar huidige functie heeft zij de verantwoordelijkheid voor de realisatie van diverse software trainingen. Daarnaast staat ze dagelijks klaar om IT gerelateerde ongemakken te verhelpen voor zowel klanten als Europese sales teams. De bediening en monitoring van het ordersysteem wordt nauw in de gaten te houden om een efficiënte order stroom in stand te houden. Bij Asami haar voorgaande werkgeven was zij de algemeen verantwoordelijke voor de Branche Management binnen Europa. Zij hield hierbij meerdere ballen tegelijk hoog. Het after sales technisch support, on- als offline analyseren, probleem oplossen en diagnose stellen van hard- en software. Buiten dat Asami vaak op beurzen te vinden was voor product presentatie was zij ook de persoon die dit intern verzorgde. Zij bestudeerde en vertaalde software updates en nieuwe producten van het Chinees naar het Engels voor interne en externe trainingsdoeleinde.

Asami is een erg leergierige vrouw. Het werken onder druk is haar absoluut niet vreemd en daardoor weet zij binnen haar vakgebied prioriteiten te stellen. Asami vindt transparantie belangrijk, is eerlijk en verwacht dit van haar werkgever of collega’s ook terug. Omdat Asami haar contract tot juni 2022 loopt en er momenteel geen vaste contracten worden uitgegeven is zij latent zoekend naar een nieuwe uitdaging binnen de logistiek.

Asami is vanaf juni 2022 beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Voorraadbeheer voor Europese Sales;
  • Algemene verantwoordelijkheid voor Branche Management binnen Europa;
  • After Sales technisch support, zowel on- als offline. Analytisch, probleemoplossend en diagnosen van hard- en software;
  • Bestuderen van software updates en nieuwe producten welke van het Chinees naar Engels vertaald dienen te worden;
  • Demo presentaties realiseren betreft updates en nieuwe producten aan Internationale klanten;
  • Nauwe samenwerking waarbij sturing van de Europese Sales teams;
  • Ieder kwartaal beurs presentaties voorbereiden en geven om daarbij klantwerving en netwerk voor het bedrijven te werven voor het product.

Functie

Warehouse Coordinator

Leeftijd

38

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Chinees moedertaal, Engels uitstekend in woord en geschrift, Nederlands goed in woord en voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft Office, WMS System, ERP System (end user), Data Analysis SPSS, Python, Troubleshooting