Ozlem (HBO Starter Logistiek)

Ozlem is een gedreven jonge dame die in juni haar hbo opleiding Supply Chain Management zal afronden. Gedurende haar studie heeft ze een tweetal operationele stages gelopen binnen de logistiek. Tijdens haar eerste stage is ze actief geweest als Supply Chain Specialist. In deze functie was ze verantwoordelijk voor het opmaken van douane aangifte, invoeren van transportorders en de communicatie met het magazijn. Tijdens haar afstudeerstage is ze actief geweest in de rol van Expediteur. Ze boekte de transporten bij de rederijen, verwerkte de transportadministratie en onderhield contact met zowel klant als rederij. Momenteel is Ozlem op zoek naar een startersfunctie binnen de logistiek. Ze heeft een brede interesse waardoor ze kijkt naar onder andere een uitdaging als: Customer Service logistiek, Douane Declarant of Expediteur.

Ozlem is een vriendelijke dame die sterk is in haar communicatie. Ze spreekt meerdere talen waaronder Nederlands, Engels, Turks en Frans. Ozlem is leergierig en pakt snel informatie op. Ze is gemakkelijk met systemen en brengt structuur aan in haar werk. Ze werkt gedetailleerd en probeert altijd het beste werk te leveren.

Ozlem is in overleg per 1 augustus beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.
Opleidingen

Werkzaamheden

  • Boeken van transporten bij rederijen
  • Verzorgen van de transportadministratie
  • Contact onderhouden met klanten en rederijen
  • Opstellen van documenten omtrent dangerous goods 
  • Communiceren wie het wegtransport uitvoert 

Functie

HBO Starter Logistiek

Leeftijd

24

Woonplaats

Lommel

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Turks, Engels en Frans goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (word, excel en powerpoint)