Tarik (chauffeursbegeleider)

Tarik wilde zijn vader achterna en kapper worden. Echter kon hij niet goed van start komen en begon hij zijn loopbaan in een andere sector. Hierin leerde hij administratief afhandelen, plannen en contact hebben/onderhouden met klanten. Stilzitten zat er voor hem niet bij, zo werkte hij vaak meerdere banen in dezelfde week. Per toeval is hij in de zomer van 2018 in contact gekomen met de logistiek als Chauffeur B. Nu hij er afgelopen maand niet uit is gekomen met de prijsonderhandeling voor zijn zzp diensten, wil hij verder groeien. Hij zou met voorkeur (deels) richting kantoor willen gaan. Dit omdat hij vaker heeft mee gekeken met de planning en hem dit erg aansprak. Samen met Extra Talent is hij op zoek naar een functie als Transportplanner of een vergelijkbare rol.

Tarik is een sociale man die niet op zijn mond is gevallen. Hij komt erg respectvol over en weet goed zijn stellingen te beargumenteren. Hij is proactief in zijn werk en denkt goed na over wat hij doet. Kan zelfstandig werken en ondernemen, terug te zien in zijn zzp rol.

Tarik is per direct beschikbaar voor een fulltime functie, rekening houdend met zijn salarisindicatie van € 2.600,- euro bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Vervoeren van waardevolle transporten naar diverse landen binnen de Europese uni met een B voertuig;
  • Verzorgen van bijbehorende administratieve handelingen zoals leveringsdocumentatie;
  • Ondersteunen van laad en los werkzaamheden;
  • Controleren van vracht en routes met opgegeven goederen.

Functie

chauffeursbegeleider

Leeftijd

43

Woonplaats

Zaandam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Arabisch

Computervaardigheden

Microsoft Office