Jaap (Transportplanner)

Jaap is een ervaren man binnen het transport. Hij is zijn carrière begonnen als chauffeur waarin hij 22 jaar werkzaam is geweest in deze functie. In 2016 heeft hij promotie gemaakt naar de functie van Transportplanner en momenteel is hij nog steeds actief in deze functie. Jaap is verantwoordelijk voor het maken van de routeplanning voor bakwagens. Hij schakelt met koeriers voor het regelen van beschikbare auto’s en stuurt de chauffeurs aan in de dagelijkse werkzaamheden. Jaap is verantwoordelijk voor de urenregistratie en verwerkt de transporten administratief. In verband met een mismatch met de bedrijfscultuur is Jaap latent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Transportplanner van busjes/bakwagens.

Jaap is een vriendelijke man die 100% geeft voor zijn werkgever. Hij is een harde werker gaat voor maximaal resultaat. Hij is sociaal en maakt graag een praatje met zijn collega’s. Jaap is open en eerlijk in zijn communicatie en verwacht dit ook van zijn collega’s. Hij is planmatig sterk en is sterk in zijn communicatie met chauffeurs. Hij kent natuurlijk de praktijk vanuit zijn verleden. Jaap is zeer loyaal naar zijn werkgever en dit blijkt uiteraard ook uit zijn cv.

Jaap heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Maken van de planning voor de koeriers (bakwagens)
  • Aansturen van de chauffeurs
  • Verzorgen van de transportadministratie
  • Oplossen van problemen
  • Bijhouden van de KPI's 
  • Bijhouden van de uren van de chauffeurs
  • Maken van de vakantieplanning

Functie

Transportplanner

Leeftijd

52

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Smartour, Ortec en MS Office (Word, Excel en Powerpoint)