Nienke (Accountmanager)

Nienke  is een ervaren Verkoper/Klantenservice medewerker. De afgelopen twee jaar heeft zij ervaring als Accountmanager/Klantenservice B2C en B2B binnen een groothandelsbedrijf. Hier was zij verantwoordelijk voor de DACH-markt. Als Accountmanager was haar voornaamste taak het sourcen van nieuwe klanten. Zo heeft zij in de afgelopen twee jaar contact gehad met ongeveer 500 klanten. Hiervan hebben er ± 100 klanten bij hun ingekocht. Daarnaast hield zij zich ook bezig met het inkopen van de goederen en het maken van prijzenafspraken. Hiervoor heeft Nienke drie jaar gewerkt als Klantenservice medewerker bij een multinational dat actief is n de auto-industrie.  Ook dit deed ze voor de Duitstalige markt. Hier was zij verantwoordelijk voor het afhandelen van alle klantvragen en klachten. Nienke kreeg geen mogelijkheden om zich verder te kunnen ontwikkelen, hierdoor heeft ze in goed overleg ontslag genomen. Nu is Nienke samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende functie.

Nienke is te omschrijven als een gemotiveerde en loyale collega met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Ze hecht veel waarde aan kwaliteit en resultaatgerichte, vriendelijke communicatie. In hectische situaties weet Nienke altijd haar hoofd koel te houden. Omdat haar werkervaring veelzijdig is, is ze breed in te zetten. Daarnaast heeft zij een echte talenknobbel en houdt ze ervan om te werken in een omgeving waar ze de mogelijkheid krijgt om haar talent voor taal te kunnen benutten.

Nienke is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand.

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor:
  • Afhandelen van zakelijke vragen B2B en B2C;
  • Sourcen van nieuwe klanten (deels in Duitsland);
  • Juridische klachten afhandelen;
  • Proactief interne trainingen geven aan collega's over verkooptechnieken en hoe je klanten te woord moet staan;
  • Inkopen van goederen en prijzenafspraken maken met leveranciers;
  • Aannemen van inkomende telefoontjes en klanten te woord staan;
  • Afhandelen en registreren van aangegeven klachten;
  • Informatie geven over producten en diensten;
  • In behandelingen nemen van e-mails;
  • Webpagina onderhouden.

Functie

Accountmanager

Leeftijd

51

Woonplaats

s' Hertogenbosch

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Duits en Engels uitstekend in woord en geschrift. Nederlands goed in woord en geschrift. Basiskennis van Frans, Spaans en Italiaans.

Computervaardigheden

SAP, STB, ShopCtrl, COMPASS, Photoshop, Illustrator, Freehand, QuarkXPress en Microsoft Office