Anouk (Assistent Transportplanner)

Anouk heeft in haar huidige carrière veel ervaring als chauffeuse en heeft nu de kans gekregen te proeven in het stukje planning, wat haar erg goed bevalt. Anouk is verantwoordelijk voor de medische transportplanning van circa 15 sprinters binnen Nederland, België, Duitsland en een stukje Denemarken. Dit doet zij ongeveer twee dagen in de week en daarnaast is ze nog steeds chauffeuse. Doordat ze ervaring heeft als chauffeuse, weet zij als geen ander hoe te communiceren met de chauffeurs. Het aansturen van circa 25 chauffeurs gaat haar dan ook goed af. Anouk heeft ervaring is het verwerken van CMR en luchtvrachtdocumenten. De urenregistratie van de chauffeurs en het verwerken van de administratie van de ritten behoren ook tot haar takenpakket. Anouk is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Assistent Planner of Junior Planner, waar zij de kans krijgt om door te groeien. Zodra haar collega weer terug komt, zal deze functie komen te vervallen en daarom is zij op zoek naar deze nieuwe uitdaging.

Anouk is een enthousiast een gedreven werknemer en zet altijd haar beste beentje voor. In het begin kan zij de kat uit de boom kijken, maar eenmaal op haar plek, is ze helemaal zichzelf. Een informele werksfeer waar iedereen voor elkaar klaar staat, vindt zij belangrijk. Anouk heeft een positieve houding en wilt zichzelf graag verder ontwikkelen en verder leren. Zo is ze op dit moment de Franse taal aan het leren.

Anouk heeft een opzegtermijn van één maand, heeft een salarisindicatie van € 2.700,- per maand en is 40 uur beschikbaar.

Werkzaamheden

  • Aannemen van transportopdrachten en het efficiënt inplannen hiervan;
  • Vaste planning en ad-hoc planning maken van circa 15 sprinters;
  • Aansturen van circa 25 chauffeurs;
  • Verwerken van urenadministratie van de chauffeurs;
  • Invoeren kilometers, stops van chauffeurs waar vervolgens een factuur uitkomt en deze weer doorgeven aan de afdeling finance;
  • Contact met vaste klanten voor spoedopdrachten op aanpassingen en deze vervolgens doorzetten in de planning.

Functie

Assistent Transportplanner

Leeftijd

42

Woonplaats

Veghel

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Microft Office