Fred (Transportplanner)

Fred werkt al meer dan 10 jaar als Planner. Hier ligt ook zijn passie! In 2009 is hij gestart als planner bij een taxicentrale. Hij was verantwoordelijk voor de ontvangst van klantopdrachten via e-mail en telefoon. Vervolgens plande hij de chauffeurs in voor de desbetreffende ritten. Ook gaf hij advies aan klanten bij vragen of klachten. Vanaf 2021 werkt Fred als planner bij een storingsdienst. Hij is het eerste aanspreekpunt van klanten en monteurs. Hij neemt storingsmeldingen aan, verwerkt deze administratief en plant de monteurs in. Hij bewaakt het planbord en zorgt dat hij snel schakelt bij eventuele knelpunten. Helaas is er door een reorganisatie bij zijn huidige werkgever geen ruimte meer om zijn werkzaamheden voort te zetten. Fred is op zoek naar een functie als Planner.   
      
Fred is een nuchtere man die gaat voor het leveren van kwaliteit. Op de werkvloer is hij rustig en werkt hij lekker door. Maar natuurlijk is er altijd tijd voor een grapje! Fred is eerlijk en recht door zee, je weet bij hem waar je aan toe bent en wat je aan hem hebt. Zoals Fred zijn werkervaring laat zien, is hij een trouwe werknemer. Wanneer hij ergens op zijn plek zit, blijft hij daar ook jaren. Fred vindt het fijn om zich te kunnen settelen bij een werkgever. Fred staat ervoor open om te leren. Hij is van mening dat je alles kan leren, zolang je de motivatie maar hebt!       

Fred heeft een salarisindicatie van € 2.500,- per maand, gebaseerd op 40 uur per week. Hij is 40 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van één maand.  

Functie

Transportplanner

Leeftijd

50

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

Word, Excel, Access, PowerPoint