Maria (Customer Service Medewerker)

Maria heeft afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de Customer Service en Administratie.  Ze is begonnen met banen in de telemarketing. Hier had ze alleen maar telefonisch contact met klanten, waarin ze producten of diensten verkocht. Omdat ze merkte dat de sales kant niet helemaal past bij haar persoonlijkheid, is ze overgestapt naar de Customer Service. In haar meest recente functie als Customer Service medewerker was ze het eerste aanspreekpunt betreft de statussen van pakket. Ze verwerkte binnenkomende orders, adviseerde verzekeringen bij klanten en maakte facturen aan. Maria vindt het belangrijk dat ze doorgroeimogelijkheden heeft in haar werk. Ze vindt het leuk om nieuwe dingen te leren. Maria is op zoek naar een functie als Customer Service Medewerker of Administratief Medewerker.       

Maria heeft een passie voor Customer Service en Administratie. Ze heeft een enorm goed hart en heeft echt het beste met haar klanten voor. Ze wil dat klanten zich gehoord en gewaardeerd voelen, toont empathie en zet hiermee de klant voorop. Ze kan er altijd voor zorgen dat ook boze klanten uiteindelijk met een glimlach de telefoon ophangen! Maria is een loyale werknemer, als ze op haar plek zit dan blijft ze daar ook lang werken. Maria komt haar afspraken altijd netjes na en is daarmee een betrouwbare werknemer.

Maria heeft een salarisindicatie van € 2.500,- per maand. Ze is 40 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van één maand.    

Werkzaamheden

.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

40

Woonplaats

Arnhem

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Word, Excel, Access, PowerPoint