Maria (chauffeursbegeleider)

Marjo heeft meer dan 10 jaar ervaring in de logistiek. Ze rijdt momenteel op de vrachtwagen en daarnaast begeleidt ze nieuwe chauffeurs. Ze leert ze de fijne kneepjes van het laden en lossen, hoe ze moeten lossen op adressen die lastig bereikbaar zijn met de vrachtwagen en hoe ze moeten rijden zonder navigatie. Marjo houdt van de logistiek, ze vindt het leuk dat geen enkele dag hetzelfde is. Het snelle schakelen bij onverwachte situaties geeft haar energie. Dit maakt elke dag weer een nieuwe uitdaging. Marjo leert snel in de logistiek en kijk wel eens mee met haar collega’s van de plan afdeling. Dit vindt zij leuk omdat zij een goede topografische kennis heeft. Marjo is op zoek naar een functie waarin ze anderen kan begeleiden of opleiden. Hier haalt ze veel plezier uit. Daarnaast heeft ze ook interesse in een functie als Transportplanner.

Marjo heeft een optimistische persoonlijkheid. Ze is zelden negatief, ze ziet altijd ergens een lichtpuntje in! Daarnaast is ze een echte doorzetter. Wanneer ze ergens voor gaat, bijt ze zich er volledig in vast. Ze is een eerlijke medewerker, je weet precies wat je aan haar hebt. Marjo vindt het fijn om tijd te besteden aan mensen die gemotiveerd zijn en het verdienen. Het geeft haar energie om te zien dat ze iemand kan helpen in zijn of haar carrière!

Marjo heeft een salarisindicatie van € 3.200,- per maand en is 40 uur per week beschikbaar. Ze heeft een opzegtermijn van 1 maand.

Werkzaamheden

14 jaar thuis geweest voor de kinderen
Man werkte bij transportbedrijf

 

Functie

chauffeursbegeleider

Leeftijd

58

Woonplaats

Geldermalsen

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

Word, Excel, Access, PowerPoint