Hakan (Warehouse Teamleider)

Hakan is in 2015 begonnen als loodsmedewerker. Hier heeft hij zijn liefde voor de logistiek ontdekt. Omdat hij een slimme, gemotiveerde jongen is, heeft hij zich snel ontwikkeld tot teamleider. In deze functie geeft hij leiding aan circa 30 medewerkers. Hij zorgt ervoor dat het gehele logistieke proces in de loods zonder problemen verloopt. Hij maakt dagplanningen, bespreekt targets met zijn team en stuurt bij waar nodig is.  Daarnaast voert hij functioneringsgesprekken en werkt hij nieuwe medewerkers in. Hakan is op zoek naar een functie als Supervisor, waar hij met één been op de vloer staat. Hij vindt het belangrijk betrokken te blijven bij het team op de vloer.

Hakan is een sociale medewerker. Hij maakt makkelijk contact en kan met iedereen opschieten. Hakan is een pro actieve werknemer, hij vindt het leuk om op de vloer mee te draaien en te helpen waar nodig is. Hij neemt hierin ook een voorbeeld rol aan als teamleider. Hij motiveert medewerkers en zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Op deze manier zet hij een team neer waarin iedereen iets voor elkaar over heeft en iedereen met plezier naar het werk gaat. Door zijn ervaring in de logistiek kan hij snel schakelen en ervaart hij geen stress als de plannen wijzigen. Als Hakan iets wil bereiken, dan gaat hij er ook volledig voor!

Hakan heeft een salarisindicatie van € 3.000,- per maand en is 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft een opzegtermijn van 1 maand

Werkzaamheden

HEDEN

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

34

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

Word, Excel, Access, PowerPoint