Salma (Customer Service Medewerker)

Salma is 3,5 jaar werkzaam als Customer Service Medewerker. Bij haar vorige werkgever vervulde Salma 8,5 jaar de functie Supply Chain Coördinator. Zij was verantwoordelijk voor de gehele orderstroom voor internationale klanten. Zij zorgde ervoor dat alles tijdig werd geproduceerd en zorgde ervoor dat tenders opgevolgd werden. Hiervoor zorgde zij ervoor dat de voorraden goed bijgehouden werden. Bij haar huidige werkgever is Salma ook verantwoordelijk voor het gehele orderproces. Zij maakt nodige rapportages en overlegt dit met MT om te zorgen dat alles soepel verloopt. Daarnaast zorgt zij ervoor dat vragen van klanten zo goed mogelijk worden beantwoord en regelt hierbij ook de retouraanvragen en eventuele klachten. Zij optimaliseert ook interne processen, zo zorgt Salma ervoor dat de webshop achter de schermen goed draaiend gehouden wordt. Salma kan bij haar huidige werkgever niet doorgroeien en zij wilt zich graag blijven ontwikkelen. Om deze reden is Salma samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Salma is op mij overgekomen als een positieve dame. Zij pakt zaken nauwkeurig op en kan snel schakelen. Met haar humor zorgt Salma ervoor dat er een goede werksfeer is en met haar positieve mindset neemt zij haar collega’s mee. Het is voor haar belangrijk dat er een transparante communicatie is om zo doelgericht en productief te werk kunnen gaan. Doordat Salma in het buitenland heeft gewoond en bij internationale bedrijven heeft gewerkt, kan zij makkelijk omgaan met klanten.

Salma heeft één maand opzegtermijn en is 36 uur per week beschikbaar. De woensdagmiddag wilt zij graag vrij zijn en in de ochtend wilt zij thuiswerken. Zij heeft een salarisindicatie van € 3.900,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Eerste aanspreekpunt voor klanten;
  • Orders monitoren en opvolgen; 
  • Interne processen optimaliseren en stroomlijnen; 
  • Rapportages opmaken en bijhouden;
  • Knelpunten signaleren;
  • Klachten verwerken en oplossen;
  • Retour aanmeldingen bijhouden en monitoren; 
  • Administratie van bovenstaande punten verwerken in het systeem. 

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

36

Woonplaats

Middelburg

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Arabisch uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office