Hamed (Warehouse Teamleider)

Hamed houdt ervan om te werken in de dynamische wereld van de logistiek. In zijn huidige functie als Teamleider geeft hij leiding aan een team van circa 40 medewerkers. Hij is verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces van aankomst tot vertrek. Hij zorgt ervoor dat het sorteerproces soepel verloopt en lost eventuele knelpunten direct op. Hij weet precies welke kwaliteiten zijn medewerkers hebben en maakt hier gebruik van. Op deze manier zet hij een gemotiveerd en hardwerkend team neer,, een team die kwaliteit uitstraalt en levert. Daarnaast voert hij functioneringsgesprekken, werkt hij nieuwe medewerkers in en zorgt hij dat hij de KPI's bewaakt. Hamed werkt met veel plezier bij zijn huidige werkgever, maar is hij klaar voor een nieuwe omgeving en een nieuwe uitdaging. Hamed is op zoek naar een functie als Teamleider of Supervisor. Hij vindt het geen probleem om nachtdiensten te werken. 

Hamed houdt van werken! Wanneer hij zijn werk binnenloopt, ziet hij direct wat er moet gebeuren en welke medewerkers hij op welke plek gaat indelen die dag. Hij is erg goed in het analyseren van de werkvoorraad en creëert hierdoor voor iedereen orde en overzicht. Hamed is een leider die begaan is met zijn team. Hij geeft welgemeende complimenten, biedt een luisterend oor en zorgt hiermee voor een goede werksfeer. Hamed is stressbestendig, in elke situatie kan hij zijn kalmte bewaren. Een knelpunt ziet hij niet als een probleem, maar als een uitdaging!

Hamed heeft een salarisindicatie van € 3.500,- per maand. Hij is 40 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van één maand.            

Werkzaamheden

HEDEN

Teamleider / Coördinator
  •  

Planner 
  •  

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

35

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

Word, Excel, Access, PowerPoint