Ruben (Transportplanner)

Ruben is jongeman die zeer secuur te werk gaat. In de Logistiek is hij al bekend en heeft hij al voor 3 Logistieke werkgevers gewerkt in de rol van Orderpicker. Op dit moment werkt hij voor een detacheringsbureau die ook op logistiek gebied opereert. Hij vervult de rol van Personeelsplanner en doet dit inhouse bij de klant. Zo is hij verantwoordelijk voor het maken van roosters voor chauffeurs, plant hij ze op dagelijkse basis in voor een rit en is hij ook aanspreekpunt voor hen. Hij beantwoord telefoon en mail bij problemen op de weg en helpt de chauffeurs verder. Daarbij speelt hij in op de forecast en zorgt hij dat er een juiste bezetting klaar staat bij het maken van de roosters. Samen met teamleiders overlegt hij of er eventuele functioneringsgesprekken moeten plaatsvinden. Naast deze dagelijkse taken, leert hij ook regelmatig nieuwe collega’s in. Bij zijn huidige werkgever heeft hij het goed naar zijn zin maar zoekt hij meer diepgang in zijn werk. Daarom is Ruben latend zoekend naar een functie als Transportplanner, Personeelsplanner of Customer Service Medewerker.

Ruben is een rustige jongeman die graag hard werkt. Dit doet hij het liefste in teamverband. Een informele sfeer op kantoor vindt hij heel erg belangrijk. Met zijn empathische vermogen voelt hij situaties goed aan. Hij is erg sociaal en bouwt makkelijk bandjes op. Daarbij kan hij ook goed zelfstandig werken en vind hij het prettig als hij ruimte krijgt om taken naar zijn eigen hand te zetten. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid en denkt in het belang van het bedrijf.

Ruben heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Aanspreekpunt voor Teamleiders en Chauffeurs;
  • Telefoon en mail beantwoorden;
  • Verantwoordelijk voor het maken van roosters en doorspreken met chauffeurs;
  • Inspelen op de forecast;
  • Verlof goedkeuren en percentages van verlof controleren;
  • Verwerken van juiste input met betrekking tot het rooster;
  • Output van de planning nalopen;
  • Functioneringsgesprekken voeren met de chauffeurs;
  • Inwerken collega's.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

34

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Ortec, Planbition