Herman (Planner)

Herman is een loyale man die al 15 jaar voor de zelfde werkgever werkt in de functie van Transportplanner. Toen hij van school kwam, is hij direct de transportwereld in gerold. Zo heeft hij veel ervaring op gedaan als Transportplanner. Bij zijn eerste werkgever was hij verantwoordelijk voor het inplannen van zo’n 30 wagens. Hier had hij veel contact met chauffeurs en zorgde hij dat de gaten in de planning werden gedicht door middel van charters. Ook maakte hij verschillende CMR documenten en was hij op een gegeven moment verantwoordelijk voor het plannen van Duitsland waar hij voor 3 klanten plande. Toen hij werd gevraagd voor een nieuw bedrijf te gaan werken, deed hij dit met veel enthousiasme. Helaas was er na 3 maanden een reorganisatie en besloot Herman verder te gaan kijken. Bij zijn huidige werkgever is Herman verantwoordelijk voor het maken van de planning van geconditioneerd, bulk, volume en vaste routes. Tijdens zijn werk heeft hij contact met chauffeurs, laders en inkoop organisaties en werkt hij in de systemen van deze organisaties. Hij lost problemen op en hakt knopen door. Daarbij stuurt hij dagelijks zon 30 chauffeurs aan. Na 15 jaar is Herman toe aan een nieuwe uitdaging. Hij is op zoek naar een functie als Expediteur ofTransportplanner.

Herman is een man met een drukke agenda. Hij wil alles uit het leven halen zowel op werkgebied als privé. Herman draagt zijn verantwoordelijkheid en gaat pas naar huis als alle taken af zijn. Hij is eerlijk en zal beslissingen nemen aan de hand van het belang van het bedrijf. Hij heeft echt een hart voor de zaak. Daarbij heeft hij veel doorzettingsvermogen en kan hij andere enthousiasmeren. Wat voor hem een belangrijk aspect is, is een gemoedelijke werksfeer waar naast hard werken ook een grapje kan worden gemaakt.

Herman heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de planning van geconditioneerd, bulk, volume en vaste routes;
  • Contact met chauffeurs, laders en inkoop organisaties;
  • Werken vanuit systemen van inkoop organisaties;
  • Inspelen op problemen en oplossen hiervan;
  • Aansturen van +- 30 chauffeurs.

Functie

Planner

Leeftijd

43

Woonplaats

Helmond

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, eigen plansysteem