Amin (Junior Transportplanner)

Amin is een slimme hbo starter met naast theoretische kennis leuke praktijkervaring op zak. Zo heeft hij sinds 2017 diverse bijbanen en stages doorlopen. Amin heeft ter afronding van zijn studie bij een internationaal logistiek dienstverlener de afdeling transportplanning mogen versterken. Met Zo’n 200 routes per dag was hij samen met zijn collega’s verantwoordelijk voor de routes van en door Nederland. Gedurende deze routes was hij het eerste aanspreekpunt voor zowel de chauffeurs als klanten. Ook was hij continu aan het schakelen met de interne afdelingen import, export en douane om deze planning zo efficiënt mogelijk te realiseren. Nu Amin zijn studie heeft afgerond, is hij is actief op zoek naar een leuke startersfunctie om zijn carrière in als Transportplanner écht te beginnen. Hierbij hecht Amin veel waarde aan de omgeving waarin hij terecht komt: Amin floreert in een hectische omgeving waar hij wordt uitgedaagd om te blijven presteren in een team waarin keihard gewerkt wordt, maar waar op zijn tijd ook ruimte is voor een geintje. 
 
Amin is communicatief vaardig en laat zich niet zomaar iets wijsmaken. Daarnaast is Amin ondernemend en zelfstandig. Door voorgaande ervaring heeft Amin geleerd dat het werken in een stressvolle functie hem goed past. Vooral de snelheid binnen de transportwereld en het voldane gevoel wanneer het hem in een stressvolle situatie lukt om de planning goed te laten verlopen, maken dat Amin zich in een functie als transportplanner op zijn plek voelt. 
   
Amin is in overleg beschikbaar voor 32 tot 40 uur in de week met een bruto salarisindicatie van € 2.800,- per maand op basis van 40 uur. 

Werkzaamheden

  • Eerste aanspreekpunt, zowel telefonisch als schriftelijk voor Nederlandse verzekerden;
  • Advies en informatievoorzieningen omtrent zorgvragen;
  • Intern contact met gerelateerde afdelingen;
  • Administratieve verwerking van onder andere declaraties en vergoedingen.

Functie

Junior Transportplanner

Leeftijd

27

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Farsi uitstekend in woord en geschrift. Duits en Frans goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft Office