Mirela (Customer Service Medewerker)

Mirela is een hele trouwe werknemer. Zij werkt al 15 jaar voor de zelfde werkgever en heeft bij deze werkgever 2 verschillende functies bekleed. Zo is zij begonnen als Logistiek Administratief Medewerker waar zij verantwoordelijk was voor het controleren en administratief verwerken van zowel CMR-, douane- en exportdocumenten. Na 11 jaar ging ze te werk in de functie als Customer Service Specialist. Zij heeft in haar huidige rol contact met klanten waar zij inspeelt op wensen, orders. Ook is zij verantwoordelijk voor het regelen van transport, regelt ze charters en controleert ze facturen. Ze werkt met het Coupa systeem en verwerkt hier ook dagelijks administratie in. Omdat Mirela al 15 jaar voor de zelfde werkgever werkt, is zij benieuwd wat de huidige arbeidsmarkt haar te bieden heeft. Zij is latend zoekend naar een baan in de functie van Logistiek Administratief Medewerker of Chauffeurs Balie Medewerker.

Mirela is een zachte rustige vrouw die altijd eerlijk is. Zij draagt verantwoordelijkheid voor haar werk en gaat pas naar huis als het werk af is. Zij geeft 100 % inzet en gaat hierbij oplossingsgericht te werk. Daarbij kan zij goed zelfstandig werken maar werkt zij ook graag samen met collega’s. Mirela is open, eerlijk en  ook erg loyaal. 
 
Mirela heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- op basis van 40 uur. Zij is 36 uur beschikbaar.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het regelen van transport;
  • Contact met klanten over orders, statussen en vertragingen;
  • Inspelen op problemen en het oplossen hiervan;
  • Orders en facturen controleren en verwerken in het systeem;
  • Administratie zoals: Het goedkeuren van reiskosten van uitzendbureau medewerkers;
  • Collega's in leren.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

58

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands voldoende in woord en geschift, Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Coupa, Oracle, MIC.