Frederique (Meewerkend Voorman)

Frederique heeft al 8 jaar ervaring als Order Picker en Voice Picker. In deze functies was ze verantwoordelijk voor het picken van artikelen in diverse opslaglocaties. Ze controleerde de artikelnummers en hoeveelheden en zorgde ervoor dat de artikelen klaargezet werden voor verzending. Frederique werkt momenteel met veel plezier als Voice Picker, maar wilt toch liever een kortere reisafstand van huis naar werk. Frederique is op zoek naar een functie als Order Picker of Voice Picker.

Frederique is een gezellig, rustige dame. Ze houdt ervan om sociaal met haar collega’s om te gaan. Een praatje maken en gezellig kletsen hoort er volgens Frederique bij! Ze is erg behulpzaam. Wanneer een collega hulp nodig heeft, staat ze meteen klaar. Daarnaast is Frederique een harde werkster. Ze zorgt ervoor dat haar werk altijd netjes af is, wanneer het af hoort te zijn. Dit doet ze allemaal met een glimlach, spontaniteit komt bij haar vanzelf!        

Frederique heeft een salarisindicatie van € 2.500,- per maand en is 40 uur per week beschikbaar. Ze heeft een opzegtermijn van één maand.

Werkzaamheden

HEDEN

Voicepicker

Functie

Meewerkend Voorman

Leeftijd

51

Woonplaats

Arnhem

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

Word, Excel, Access, PowerPoint