Ben (Transportmanager)

Na het afronden van de middelbare school wist Ben vrij snel dat hij graag bij de landmacht wilde werken. Hij is 6 jaar lang onderdeel geweest van de Luchtmobiele Brigade. In 2008 is Ben door omscholing naar beveiliger de waarde transport ingerold. Door verscheidende opleidingen en cursussen heeft hij zich intern weten te promoveren naar de rol van Supervisor. Hij was verantwoordelijk voor de begeleiding en aansturing van zo’n 40 man personeel. Door de forse afname in werkzaamheden is Ben aan een nieuwe uitdaging begonnen als Teamleider Transport. Ben stuurt het team van zo’n 15 tot 20 chauffeurs en zo’n 20 uitzendkrachten aan en realiseert dagelijks de personeelsplanning. Daarnaast voert hij de functionering, ziekte en verzuim gesprekken met zijn werknemers. Met een onwijs breed takenpakket is Ben meer dan alleen een teamleider. Hij biedt ondersteuning bij het opstellen van de transportplanning, zorgt dat de chauffeurs correct en met de juiste documentatie aan de slag kunnen en draagt daarnaast proces verbetering aan waar nodig. Gedurende de dag heeft Ben schriftelijk en telefonisch zowel intern als extern contact met diverse afdelingen en partijen. Door overname bij Ben zijn huidige werkgever is hij momenteel latent op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de rol van Teamleider Transport. 
 
Ben is van nature een daadkrachtige leidinggevende. Vanuit zijn ervaring bij landmacht is Ben stressbestendig, daadkrachtig, hij werkt gestructureerd en is punctueel. Door Ben zijn open en eerlijke aanpak zal zijn team hem dan ook niet passeren bij calamiteiten en juist hem om hulp vragen. Zoals hij zelf zegt “je krijgt van mij altijd een antwoord of een reactie”.
 
Ben heeft een opzegtermijn van één maand met een brutosalarisindicatie van €4.000,- per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Aansturen van 15 tot 20 chauffeurs samen met zo'n 20 uitzendkrachten op dagelijkse basis;
  • Opstellen van de personeelsplanning, rekening houdend met capaciteit, volume, ziekte, verzuim en vakantie;
  • Ondersteunende taken voor de afdeling HR;
  • Indien mogelijk en bij vraag ondersteunen op de operatie;
  • Proces verbeteringen aandragen en indien mogelijk realiseren;
  • Eindcontrole voor het picken en packen;
  • Gedurende dag telefonisch contact met de chauffeurs voeren;
  • Zorg dragen voor zowel de routelijsten als de bonnen voor de chauffeurs en de bijrijders;
  • Telefonisch contact onderhouden met de binnendienst, indien spoedaanvragen of escalaties ad hoc schakelen om deze te realiseren met het transport;
  • Contact met externe transportbedrijven omtrent offertes en planningen.

Functie

Transportmanager

Leeftijd

36

Woonplaats

Veghel

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

.