Ymke (Logistiek Administratief Medewerker)

Ymke is een gedreven dame die haar mannetje staat. Zij heeft zich weten te ontwikkelen in verschillende functies de afgelopen 30 jaar waarvan de afgelopen 5 jaar in de Logistieke sector. Ymke heeft een Financiële- en loonadministratie achtergrond. Zo heeft zij gewerkt in de rol van Secretariaatsmedewerker  en als Financiële- en loonadministratie Medewerker. Zij droeg hier de verantwoordelijkheid voor het opstellen en rapporteren van documenten en de budgettering op orde houden. Hierbij ontving zij ook bezoekers aan de receptie, verstrekte zij informatie en beheerde zij de digitale cliëntdossiers. Nu is Ymke werkzaam in de rol van Logistiek Administratief Medewerker. Hier werkt zij in de avond dienst en schakelt zij met verschillende afdelingen waaronder die van de planning. Zij doet het voorbereidende werk voor de planning Import. Zo controleert zij verschillende documenten waaronder douane papieren. Zij schakelt snel en denkt hierbij in oplossingen. Ymke ambieert een baan waar zij haar administratieve vaardigheden kan gebruiken, maar waar zij ook klanten contact heeft en chauffeurs op weg kan helpen. Dit in de rol van Customer Service Medewerker of Administratief Medewerker/ Chauffeursbalie.

Ymke is een spontane vrouw die makkelijk contacten legt. Met haar enthousiasme krijgt ze iedereen mee. Ze vind het belangrijk om in een informeel bedrijf te werken waar ruimte is voor een babbeltje. Maar er moet ook hard gewerkt worden natuurlijk. Ze denkt in oplossingen en is graag in contact met chauffeurs en collega’s. Zij is een aanwinst voor een bedrijf door haar positiviteit en uitgebreide administratieve kennis.

Ymke heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. Ze is 20 uur per week beschikbaar, 24 uur in overleg.

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

57

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift. Duits en Frans matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft Office, Seal, TRS.