Jordy (Junior Transportplanner)

Na het behalen van zijn diploma kwam Jordy er al snel achter dat hij niet in de juiste branche aan het werk was. Hij besloot aan het werk te gaan in de Logistiek. Deze sfeer en mentaliteit beviel hem wel! Zo heeft hij ervaring opgedaan in de Logistieke branche in de rol van Order Picker, Logistiek Medewerker en Logistiek Administratief Medewerker. Hij was tijdens zijn baan als Logistiek Medewerker verantwoordelijk voor het bestellen en controleren van de medische voorraad. Als iets snel geleverd moest worden, schakelde hij snel met collega’s om een bestelling snel te kunnen leveren. Deze verantwoordelijkheden vond hij fantastisch. Helaas had hij geen regelmaat in zijn werktijden en ging hij op zoek naar een nieuwe baan. Momenteel is hij werkzaam in de rol van Logistiek Administratief Medewerker, waar hij verantwoordelijk is voor het beantwoorden van inkomende e-mails, orders inboeken en intern opvolgen of alles verloopt naar de planning. Daarbij schakelt hij met verschillende afdelingen als productie en planning en speelt hij in op speciale wensen of spoed orders van de klant. Jordy is latend zoekend, maar staat open voor een functie waarin hij zichzelf kan ontwikkelen en blijven groeien. Hij staat open voor een functie als Logistiek Administratief Medewerker of als Junior Transportplanner. 

Jordy is een spontane jongeman. Hij legt makkelijk contact met klanten en collega’s en zal altijd collega’s helpen en ondersteunen waar hij kan. Hij wil zichzelf blijven ontwikkelen en grijpt ook kansen aan om te groeien. Daarbij is hij bereid om hierin te investeren. Afspraak is afspraak! Daarbij weet hij wat de logistiek aan hectiek met zich meebrengt en kan hij in lastige situaties goed rustig blijven. Jordy gaat zelfstandig te werk maar vind het ook leuk om met collega's samen te werken en te sparren.

Jordy heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het beantwoorden van binnenkomende mail;
  • Orders inboeken;
  • Orders intern opvolgen naar de productie;
  • Schakelen met afdeling productie en transport;
  • Telefonisch contact en per mail met de klant;
  • Schakelen wanneer klanten met spoed een bestelling doen.

Functie

Junior Transportplanner

Leeftijd

25

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, M3, Outlook.