Jordy (Junior Transportplanner)

Jordy is een spontane jongeman. Na het behalen van zijn diploma, kwam hij er al snel achter dat hij niet in de juiste branche aan het werk was. Hij besloot te werk te gaan in de Logistiek. Deze sfeer en mentaliteit beviel hem wel! Zo heeft hij ervaring opgedaan in de Logistieke branche in de rol van Orderpicker en Logistiek Medewerker. Zo heeft hij bij verschillende bedrijven gewerkt, maar heeft hij nog geen vastigheid kunnen vinden. Hij was tijdens zijn baan als Logistiek Medewerker verantwoordelijk voor het bestellen en controleren van de medische voorraad. Als iets snel geleverd moest worden, schakelde hij snel met collega’s om een bestelling snel te kunnen leveren. Deze verantwoordelijkheden vond hij fantastisch. Helaas had hij geen regelmaat in zijn werktijden en ging hij op zoek naar een nieuwe baan. Jordy wil graag leren en ziet zichzelf in een rol als Administratief Medewerker of Junior Transportplanner. Hij wil graag blijven ontwikkelen en doorgroeien.

Jordy is een vriendelijke jongeman die klaar staat voor zijn collega’s. Hij wil zichzelf blijven ontwikkelen en grijpt ook kansen aan om te groeien. Hij wil graag leren en is bereid om daar ook in te investeren. Afspraak is afspraak! Daarbij weet hij wat de logistiek aan hectiek met zich meebrengt en kan hij goed zelfstandig te werk gaan.

Jordy is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Functie

Junior Transportplanner

Leeftijd

25

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office