Yvonne (Customer Service Medewerker)

Yvonne is een Customer Service Medewerker met maar liefst 35 jaar ervaring in de logistiek. Zij heeft haar gehele logistieke loopbaan voor dezelfde cargadoor mogen werken en heeft daar verschillende titels gehad. Zo heeft Yvonne de functie Customer Experience Partner mogen bekleden en is zij Operations & Documentations (Import & Export) geweest. Hierdoor heeft zij zeer brede kennis van het logistieke vak. Daarnaast heeft Yvonne de overgang van papier naar geautomatiseerde systemen meegemaakt. Hierdoor weet zij als geen ander hoe de processen achter de schermen werken. Door een reorganisatie is Yvonne haar functie vlak voor de pandemie komen te vervallen. Nadat zij nu een tijdje niet heeft gewerkt, merkt zij dat ze de logistiek en vooral de dynamiek ervan erg mist. Daarom is zij nu, samen met Extra Talent, op zoek naar een organisatie waar haar uitgebreide kennis en ervaring van toegevoegde waarde zijn.  

Yvonne is een vriendelijke, hartelijke dame die van aanpakken houdt. Ze heeft er plezier in om de administratieve afhandeling rondom containers snel en secuur af te handelen en ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Dit doet zij het liefst samen met een team binnen een organisatie met een duidelijke doelstelling en mindset. 

Yvonne is per 1 september beschikbaar voor 32 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- per maand op basis van een fulltime werkweek. 


 

Werkzaamheden

  • Eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als per email;
  • Verantwoordelijk voor het boeken van verschillende Europese orders;
  • Organiseren en monitoren van natransport via de modaliteiten barge, rail en truck binnen Europa; 
  • Controleren van pricing en invoices; 
  • Administratieve verwerken van Bs/L; 
  • Fungeren als schakel tussen de interne partijen Sales, Trade en Marketing, Operations, Cargo Control, Intermodal en Finance; 
  • Administratieve verwerking van Containerverschepingen vanuit Zuid- en West-Afrika, India, Pakistan, Zuid-Amerika en Argentinië; 
  •  

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

57

Woonplaats

Nieuwerkerk

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands: Uitstekend. Engels: Goed. Duits: Voldoende.

Computervaardigheden

Verschillende interne ERP systemen, waaronder: SAP, FACT, Portbase, etc. MS office: Excel, Word