Naomi (Logistiek Administratief Medewerker)

Naomi is een administratieve duizendpoot die affiniteit heeft met de financiële en logistieke sector. In haar huidige functie als Administratief Medewerker Logistiek & Inkoop is zij verantwoordelijk voor het aanmaken van pickorders, invoeren van voorraadmutaties en het monitoren van zendingen. Hiervoor heeft zij gewerkt als Project Administrator Finance bij een groot advies- en ingenieursbureau, waar zij verantwoordelijk was voor het volledige facturatieproces en haar financiële onderlegdheid sterk heeft ontwikkeld. Helaas is het bij haar huidige werkgever erg druk op de werkvloer zelf, waardoor Naomi's functie langzaam maar zeker aan het veranderen is in een operationele warehouserol. Naomi is op zoek naar een nieuwe werkgever waar ze zich verder kan ontwikkelen op logistiek gebied. Het liefste bekleedt ze een functie in de rol van Logistiek Administratief Medewerker of Customer Service Medewerker.

Naomi is een introverte, maar vriendelijke en communicatief vaardige vrouw die eerst de kat uit de boom kijkt. Het allerbelangrijkste vindt ze een prettige, fijne werkomgeving waar mensen elkaar met respect behandelen en met zijn allen voor resultaat gaan.

Naomi heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek.

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor het monitoren van de zendingen d.m.v. het controleren van vaarschema's en mailupdates van vervoerders;
Verantwoordelijk voor het opstellen van inkoopfacturen;
Vergelijken van inkoopprijzen met die op de prijslijsten en het doorgeven aan de Inkoper indien dit afwijkt;
Aanmaken van loslocaties in het ERP-systeem;
In- op- en afboeken van voorraad;
Contact onderhouden (telefonisch/mail) met leveranciers en inkopers;
Fysiek tellen van voorraden en het verzendklaar maken van zendingen.

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

49

Woonplaats

Capelle aan den IJssel

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Haddar, JD Edwards, MS Office; Excel