Esra (Customer Service Medewerker)

Esra is het voorbeeld van klantgerichtheid. Ze werkt al ruim 10 jaar in de klantenservice. Zo is ze bij meerdere bedrijven werkzaam geweest als Customer Service Medewerkster. De bijkomende administratieve taken zoals orders verwerken en facturatie vielen ook binnen haar takenpakket. Bij een voorgaande werkgever werkte ze ook met spoedbestellingen, dit was in de zorgsector. Ze moest dan direct intern schakelen met de planning en de monteurs om ervoor te zorgen dat alles zo snel mogelijk werd geregeld. Door een overname, is Esra op zoek naar een nieuwe uitdaging als Customer Service Medewerkster.

Door haar ervaring kan ze zich volledig aanpassen aan de wensen van de klant en is nee geen optie. Klanten adviseren en helpen met de desbetreffende vraag doet ze graag. Haar verleden als horeca onderneemster maakt dat ze ook goed haar hoofd koel kan houden in hectische situaties. Collega’s vinden het prettig om met Esra te werken omdat ze zeer sociaal is en het beste in teamverband werkt.

Esra heeft één maand opzegtermijn en is 32 uur beschikbaar waarbij woensdag haar vrije dag is. Haar salarisindicatie is € 2.900,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

Werkzaamheden

  • Eerste contactpersoon voor klanten;
  • Beantwoorden van de telefoon;
  • Beheren van de mailbox;
  • Klachten en vragen beantwoorden van klanten.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

58

Woonplaats

Barneveld

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

Mircosoft Office