Valerio (Transportplanner)

Met een passie voor de logistiek verliet Valerio zijn vmbo om door te studeren op mbo4 niveau. Door het faillissement van zijn stage bedrijf en opschorten van de opleiding, was hij noodgedwongen in zijn afstudeer jaar een nieuwe opleiding te zoeken. Met een diploma op zak met het afronden van zijn mbo3 opleiding heeft hij zijn ervaring opgedaan rondom het warehouse. Anderhalf jaar geleden kreeg hij de kans van zijn huidige werkgever de kans om door te groeien tot Logistiek Coördinator. In deze rol is hij verantwoordelijk voor alle transporten van de werkgever, zowel inkomend als uitgaand. Na meerdere gesprekken over arbeidsvoorwaarde zit er geen ruimte in om een marktconform salaris te ontvangen. Nu staat hij klaar zijn kennis uit te breiden aan de andere kant van de tafel als Expediteur of Customer Service Medewerker. Samen met Extra Talent is hij op zoek naar een werkgever waar hij zichzelf door kan ontwikkelen.

Valerio is een jonge man welke passie heeft voor de logistiek. Hij stelt zich flexibel op in zijn werkzaamheden en is gretig om meer te leren. Zijn communicatie is sterk en duidelijk. Kan goed samen werken in een team, maar heeft geen problemen om als leidinggevende op te treden.

Valerio is fulltime beschikbaar, rekening houdend met zijn maand opzegtermijn en salarisindicatie van € 2.850,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor alle in en uitgaande goederen;
  • Voorbereiden van douane documentatie en uitvragen van ontbrekende of onjuiste documenten;
  • Controleren en aanleveren van transportdocumentatie;
  • Inplannen en controleren van inkomende transporten;
  • Coördineren van uitgaande zendingen;
  • Contact opnemen en transport opdrachten uitzetten bij vast expediteurs en transporteurs. 

Functie

Transportplanner

Leeftijd

29

Woonplaats

Almere

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

Microsoft Office + Excel, Adobe Lightroom, AX (WMS) en Reflex