Toprak (Logistiek Administratief Medewerker)

Toprak is een dame met zo’n 10 jaar werkervaring binnen de logistiek. Zij is zeer bedreven in het voeren van klant en chauffeurs contact, het genereren en monitoren van exportorders en het ondersteunen van de afdeling inkoop. Gedurende dag is zij verantwoordelijk voor diverse administratieve werkzaamheden waaronder uitvoerdocumentatie, offertes, facturatie order verwerking en vrachtbrieven van alle inkomende goederen. Toprak is stil komen te staan in haar ontwikkeling waar er intern helaas geen doorgroeimogelijkheid voor haar is. Daarom is Toprak momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging in de rol van Logistiek Administratief Medewerker.
        
Toprak is een gedreven dame met een positieve instelling waardoor ze de mensen in haar omgeving weet te enthousiasmeren. In haar werk is zij doelgericht en gemotiveerd om zichzelf continu te blijven ontwikkelen. Ze wil continue blijven groeien, hoe ze het zelf zegt “dat hoeft niet in de hoogte maar dat mag vooral in de breedte”. Het liefst trekt zij daarom naast haar eigen werkzaamheden tevens andere taken naar zich toe en ze is altijd bereid collega's te ondersteunen waar nodig. Ze is stressbestendig en flexibel, tevens eigenschappen waardoor zij goed past in de logistieke branche. 
 
Toprak is in overleg beschikbaar en heeft een brutosalarisindicatie van € 3.000,- per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor alle exportorders welke dienen te worden vrijgegeven en verwerkt binnen het systeem;
  • Orders genereren en monitoren gedurende de dag;
  • Coördineren op de afdeling en eerste aanspreekpunt;
  • Ondersteunen van de teamleider aan het team bestaande uit 20 personen;
  • Plannen van de containers 
  • Telefonisch en schriftelijk contact met externe partijen;
  • Transport offertes en documenten opstellen;
  • Interne communicatie met diverse afdelingen en ondersteunen waar nodig, denk hierbij aan de controle van de facturatie en het verwerken van goederen in het systeem.

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

43

Woonplaats

Venlo

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Turks uitstekend in woord en geschrift, Engels en Duits goed in woord en redelijk in geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Navision, BluJay, Microsoft Office.