Thoma (Declarant)

Thoma kreeg de kans bij zijn vorige werkgever om als Declarant te starten. Om meer kennis van zaken te hebben heeft hij de junior Declarant opleiding gevolgd. Na 9 jaar trouwe dienst was hij klaar voor een nieuwe uitdaging. Zo is hij bij zijn huidige werkgever in de rol van declarant gestart. In deze rol is hij verantwoordelijk voor een van de grootste klanten en is een vraagbaken voor diverse collega’s. Echter is een van de grote klanten vertrokken en gaat er op de afdeling worden ingekort. Om dit preventief voor te zijn en meer werkplezier te vinden, is Thoma klaar voor een nieuwe uitdaging. Samen met Extra Talent is hij op zoek naar een nieuwe rol als Declarant of Logistiek Coördinator.

Thoma is een klantgerichte man. Hij kan organiseren en ondernemen in zijn functie en denkt graag mee. Samenwerken voelt hij zich fijn bij, maar kan goed alleen werken. Hij werkt gestructureerd en is flexibel om door te werken als het werk nog niet af is. Weekend werken kan in overleg, maar heeft een voorkeur voor kantoortijden.

Fulltime is Thoma beschikbaar, rekening houdend met zijn maand opzegtermijn en salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de douane aangifte van inkomende luchtvracht; 
  • Voorbereiden, Opmaken, aanleveren en opvolgen van de douane aangifte en documentatie;
  • Contact onderhouden met klanten en de Douane over douane gerelateerde zaken;
  • Beheren van een van de grootste klanten en de gehele afhandeling hiervan;
  • Administratief verwerken van transporten en betalingsadministratie. 

Functie

Declarant

Leeftijd

47

Woonplaats

Almere

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.