Tine (Administratief Medewerker)

Tine is al ruim 26 jaar werkzaam binnen de Logistiek en kent deze wereld als geen ander. Ze is een veelzijdige dame met passie voor de Logistiek. Bij haar eerste werkgever heeft ze ruim 20 jaar gewerkt en had ze een veelzijdig takenpakket. Zo was ze verantwoordelijk voor het ondersteunen van de planning, te woord staan van klanten en facturatie. Iedereen wist Tine altijd te vinden, wat maakte dat ze een prettige collega was om mee samen te werken. Bij haar huidige werkgever is Tine verantwoordelijk voor de Financiële Administratie. Daarbij is zij veel in contact met klanten en collega’s, wat ze erg leuk vindt. Contact met klanten en collega’s ziet zij dan ook graag terug binnen haar nieuwe uitdaging. Tine is momenteel samen met Extra Talent latent zoekende naar een nieuwe uitdaging waarin zij zichzelf verder kan ontwikkelen en nieuwe dingen kan leren. Tine staat open voor functies binnen de Logistiek als Service Planner, Customer Service Medewerker of Financieel Administratief Medewerker.

Tine is op mij overgekomen als een hardwerkende vrouw. Ze kan goed zelfstandig te werk gaan, maar ook in een team. Ze is enorm hulpvaardig, want samen met haar collega’s zorgt ze ervoor dat het werk tijdig af is. Daarnaast vindt Tine het belangrijk dat contact met collega’s goed is en hierdoor kunnen collega’s ook altijd bij haar terecht. Door de jaren heen heeft ze veel Logistieke kennis opgedaan. In haar vrije tijd maakt Tine graag een wandeling of gaat ze naar een spinningles.

Tine heeft een opzegtermijn van één maand, is 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Facturatie;
  • Te woord staan van klanten en collega's;
  • Tankpasbeheer;
  • Inkoop facturen inboeken;
  • Crediteuren inboeken;
  • Dieselprijzen monitoren en indien nodig aanpassen met betrekking tot de toeslagen.

Functie

Administratief Medewerker

Leeftijd

48

Woonplaats

Boxmeer

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Duits en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Microsoft Office