Rene (Logistiek Coördinator)

Rene heeft voor zijn jonge leeftijd al heel wat ervaring opgedaan in de logistiek. De meeste ervaring heeft hij opgedaan als Supply Chain/Logistiek Coördinator. Na een dienstverband van 4 jaar bij een logistiek dienstverlener in het groente & fruit, heeft hij een tussenstap gemaakt naar een functie als Junior Accountmanager bij een groothandel in het groente & fruit. Momenteel is hij werkzaam als Senior Logistiek Coördinator bij dezelfde logistiek dienstverlener waar hij eerder werkte. In deze rol is hij verantwoordelijk voor zijn eigen klantportfolio en schakelt hij als probleemoplosser om hun opdrachten zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo coördineert hij naast de inkomende en uitgaande goederenstroom, ook de productie. Rene is toe aan een nieuwe uitdaging. Zodoende staat hij open voor een baan in de logistiek waarbij hij zich kan blijven ontwikkelen.

Rene is een vriendelijke jongeman met ambitie. Hij vindt een goede werksfeer erg belangrijk op zijn werkplek en is sociaal ingesteld. Hij is een echte teamspeler en kan iemand goed op zijn gemak laten voelen. Ook wilt hij zichzelf graag ontwikkelen en staat hij er daarom voor open om cursussen en trainingen te volgen. Een werkplek met doorgroeimogelijkheden zou voor hem ideaal zijn.

Rene heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en zijn salarisindicatie is € 3.300,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het coördineren van de in- en uitgaande goederenstroom en de productie voor zijn eigen klantportfolio (2 grote klanten);
  • Onderhouden van contact met klanten omtrent aanvragen, oplossingsgericht met mee denken bij problemen en klachtafhandeling;
  • Invoeren van aanvragen in het systeem;
  • Fungeren als probleemoplosser en schakel tussen interne processen (zoals bijvoorbeeld verladen) en klanten;
  • Aansturen op tijden en handeling in de productie;
  • Maken van kostberekeningen;
  • Doorgeven van aantallen van de binnenkomende goederen aan klanten;
  • Afhandelen van bijkomende administratieve werkzaamheden.
  • Fungeren als key-user en vraagbaak voor het interne systeem.

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

24

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MicrosoftDynamics, Bolt X en MS Office: Excel, Word, PowerPoint en Outlook Office