Quincy (Intermodal transport planner)

Quincy heeft naast haar mbo- en hbo studies, 5,5 jaar (stage)ervaring opgebouwd in de logistiek als Planner. Zo is zij in haar huidige functie verantwoordelijk voor het plannen van weg- en zeetransport voor verschillende globale klanten. Daarnaast is zij contactpersoon voor klanten en vervoerders rondom het plannen van het transport en lopende zendingen. Quincy is tevens key user van haar afdeling. Dit wilt zeggen dat zij de werkprocessen op haar afdeling analyseert, monitort en verbeterd indien nodig. Helaas ervaart zij weinig diversiteit in haar huidige functie en door de grootte van de organisatie is er van korte lijnen ook geen sprake. Om deze reden is Quincy samen met Extra Talent op zoek naar een uitdaging waar de lijnen wat korter zijn en waar haar kennis en ervaring als Planner meer tot zijn recht komen. Dit doet zij graag als Planner in de Logistiek of Supply Chain.

Quincy is op ons overgekomen als een sympathieke en intelligente jonge dame, dit is ook terug te zien in de opleidingen die zij heeft gedaan. Eenmaal begonnen aan de opleiding heeft ze deze dan ook afgemaakt. Daarnaast is de verantwoordelijkheid die zij heeft gekregen van haar huidige werkgever als key user van haar afdeling ook bewijs van haar potentie. 

Quincy heeft een opzegtermijn van 1 maand en is daarna fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van fulltime. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het inplannen van wegtransport en zee transport;
  • Contactpersoon voor klanten en vervoerders omtrent lopende zendingen;
  • Ophalen van data bij klanten en vervoerders omtrent de planning van de zendingen; 
  • Key user van de afdeling, bijhouden en verbeteren van werkprocessen in haar afdeling;
  • Opvragen en controleren van T1's. 

Functie

Intermodal transport planner

Leeftijd

23

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Duits, Spaans

Computervaardigheden

SAP, MS Office; Excel, Word, PowerPoint, Outlook