Nina (Assistent-Declarant)

Nina werkt momenteel als Export Medewerker. Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opstellen van facturen, EX-A- en T2 documenten. Hiernaast heeft zij dagelijks contact met planners, het warehouse en externe vervoerders. In haar voorafgaande functie als Shipping Coördinator stuurde Nina een team aan van 4 à 5 medewerkers aan. Hiernaast was zij verantwoordelijk voor de invoices, het opstellen van export documenten en was zij ook het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Toch wil Nina zichzelf blijven ontwikkelen, ze zou graag aan de slag gaan als Transportplanner. 

Nina is een behulpzame en ruimdenkende jongedame die zichzelf graag ontwikkeld. Dit blijkt onder andere uit dat zij graag een diverse functie heeft zodat zij zichzelf kan ontwikkelen als duizendpoot. Daarnaast is Nina zeer creatief en volhoudend. Ondanks dat het leren van een nieuwe functie af en toe met tegenslagen zal komen, zal zij er alles aan doen om het toch te laten slagen. Verder is Nina zeer betrouwbaar en komt haar gemaakte afspraken na.

Nina heeft één maand uitwerktermijn en is fulltime beschikbaar. Zij heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto op basis van een fulltime werkweek.

Werkzaamheden

  • Facturen opstellen;
  • EX-A en T2 documenten opstellen en aan vervoerders aanleveren;
  • Mail contact met planners, het warehouse en vervoerders.

Functie

Assistent-Declarant

Leeftijd

33

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Trax, Oracle, SAP, MS Office.