Luna (Assistent Transportplanner)

Luna is een vrolijke jongedame die zichzelf graag verder ontwikkeldt. In 2019 heeft zij haar mbo-4 diploma behaalt voor Fashion & Design. Zij is erachter gekomen dat haar passie hier toch niet lag en is daarom fulltime aan de slag gegaan bij haar toenmalige bijbaan in de bediening. In 2021 heeft zij de keuze gemaakt om als Order Intake aan de slag te gaan in de logistieke branche. Hier houdt Luna zich dagelijks bezig met het telefonisch- en mailcontact met klanten. Hierin adviseert zij klanten over de geschikte producten, voert zij de orders correct in, onderhoud en verwerkt zij klant- en ordergegevens in SAP.
Met een dagelijks team van ongeveer 11 medewerkers zorgen zij iedere dag dat de klanten niet langer dan 7 seconden in de wacht staan en verwerken zij 700 items per dag. 

Luna is een sociale en leergierige dame. Zij is een echte doorpakker en is niet bang om vragen te stellen. Ze kan goed luisteren en pikt daarom zaken ook snel op. Daarnaast zorgt zij binnen het team voor een goede sfeer. Luna komt op ons over als een betrouwbare jonge dame die haar gemaakte afspraken na komt.

Luna is vanaf 7 februari beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Dagelijks telefonisch- en mailcontact met klanten;
  • Adviseren van klanten over de geschikte producten;
  • Correct invoeren van de orders met een oog op de planning gericht;
  • Onderhouden en bijwerken van klant- en ordergegevens in SAP;
  • Zorgdragen voor een goede klantrelatie door betrouwbare dienstverlening.

Functie

Assistent Transportplanner

Leeftijd

25

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, basis kennis MS Office