Kathy (Logistiek Administratief Medewerker)

Kathy is een starter in de logistiek en heeft drie maanden ervaring als Baliemedewerkster. Daarnaast heeft zij ruim twee jaar ervaring in diverse functies met klantcontact en administratieve werkzaamheden. Zo heeft zij ervaring met rekeningenbeheer, advies op maat geven over rekeningen en transacties en documenten- en mutatieformulieren opmaken en verwerken. Daarnaast nam Kathy telefonische en schriftelijke aanvragen in behandeling. Tevens was zij verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van aanvragen, terugvorderingen en nabetalingen controleren en verwerken. Ook was zij het aanspreekpunt voor klanten en neemt zij (aan)vragen in behandeling. Bij haar huidige functie als Baliemedewerkster is zij het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs. Zij zorgt ervoor dat de chauffeurs naar de juiste laad-en losdocs worden begeleidt. Tevens maakt zij een planning voor het laden en lossen. Daarnaast controleert Kathy dat de chauffeurs de juiste documenten bij zich hebben bij aankomst en bij vertrek ook weer ontvangen. Klantcontact is verder ook niet onbekend voor Kathy. In de avonden heeft zij namelijk klantcontact via mail en telefoon. Op dit moment werkt Kathy in ploegen, zij wilt graag meer ritme hebben in werktijden en om deze reden is zij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Customer Service Medewerkster.

Kathy is op mij overgekomen als een jonge, gedreven vrouw die energie haalt uit haar werk. Ze is leergierig, resultaatgericht en schroomt niet om beslissingen te maken op de werkvloer. Door de diverse taken in haar functie is Kathy gewend om met hectiek om te gaan, waarbij ze altijd klant- en servicegericht blijft. Daarnaast is Kathy erg collegiaal en vindt ze het belangrijk om een team te vormen samen met haar mede-collega’s.

Kathy heeft een opzegtermijn van één maand en is 40 uur per week beschikbaar. Met een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Eerste aanspreekpunt voor chauffeurs; 
  • Eerste aanspreekpunt voor klanten via mail en telefoon; 
  • Controleren dat de chauffeurs de juiste documenten ontvangen; 
  • Chauffeurs begeleidden naar de juiste laad- en losdocs; 
  • Planning maken voor het laden en lossen; 
  • Meewerkend voorman ondersteunen; 
  • Administratie van bovenstaande punten verwerken. 

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

24

Woonplaats

Bergen op Zoom

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office